Ending Credits

2011.01.24. 21:19

Elérkezett a vég. A svéd félév január 15.-ével hivatalosan is befejeződött. Szép volt. A blogot ezzel a poszttal lezárom, nincs értelme itthonról, nem ide tartozó dolgokkal felhígítani a már megírt ötvenvalahány bejegyzést. Maradt néhány feldolgozatlan témám, de azok már meg is maradnak annak. Ha blogolnék később, majd teszek ide egy linket. Írni mindig lenne miről, vezethetnék ilyen villámhárítót amin kidühöngöm magam időnként, de eddig is remekül megvoltam nélküle.

Heti egyszer-kétszer jelentkeztem, olvasták is páran. A Fesztivállapot, a Közlekes bazdmegek és főleg az Index címlap hozott számomra ismeretlen látogatókat is.

 

Köszönöm a figyelmet!

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://czibereblog.blog.hu/api/trackback/id/tr392611001

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Zsolt_ 2011.01.24. 22:58:49

:( Szép volt a szám és a blogod is! Élvezet volt olvasni, köszönöm! Remélem, a hangulatod nem olyan így a félév végén, mint a szám hangulata!

micsu 2011.01.25. 09:54:39

Köszi! Engem is az index címlap hozott, de itt is ragadtam, és most igazán sajnálom, hogy nem lesz több bejegyzés.

Igazán jól írsz, van stílusod, humorod. Ha nem is folytatod ezt a blogot, az írást ne hagyd abba!

czibere117 2011.01.25. 11:30:25

@micsu: Nem hagyom. Most például szakdolgozatot írok, meg programot. Utána meg önéletrajzot tucatszám. Utána meg remélem egy zsíros bérpapírt alá.
süti beállítások módosítása