Kútúrális lépcső

2010.08.16. 23:23

Fruzsina írta a blogján, hogy a brüsszeliek túrják az orrukat, mint vaddisznó a szarvasgombát. Azért az is egy meredek kúltúrális lépcső a magyarhoz képest, de ezek a svédek meg köpködnek. Nem is jól mondom, nem köpködnek, csuláznak. Rákészülnek, mint a TV medve. 9 éve kollégiumban lakok, de ezt tényleg gusztustalannak találom. Sok lehet itt a nagypályás focista, vagy lehet nem is svédek voltak akiket láttam de minden napra jutott vagy 2 ember, aki olyat küldött a lábam elé, hogy annak tükrében be lehetett lőni a sérót.

A bejegyzés trackback címe:

https://czibereblog.blog.hu/api/trackback/id/tr382226827

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ludmillka 2010.08.25. 11:06:32

Megkerdeztem a svedemet amikor ide kerultem hogy DE MIERT???? Felvilagositott, hogy hat miert ne. Masreszt az 1700as evekben meg midnenki mindenhol kopkodott. Tehat lakason belul is, kivul is. Utana valamikor 1800 korul hoztak egy torvenyt hogy ne kopkodjunk mindenutt. Foleg ne a lakasokban. Azota az utcan kopkodnek es csulaznak.

czibere117 2010.08.27. 18:41:12

A négy falon belül mindenki azt csinál, amit akar. Sokkal gusztustalanabb dolgok is megesnek ott. Én például a lakásban szarok minden reggel. (Lakásban, és nem lakásba!) Mindezt az utcán kerülöm.
süti beállítások módosítása